Van Linder Vastgoedonderhoud De Kleine Elst 44, 5246 JJ  Rosmalen. Tel. 06 512 32 094 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kwast.jpg

Beglazing

Van Linder Vastgoedonderhoud is het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van het glas in uw huis en/of bedrijfspand. De gespecialiseerde medewerkers, die volgens de laatst gestelde normen werken, kunnen u adviseren in de diverse mogelijkheden op het gebied van beglazing.

Wij hebben veel ervaring in het vervangen van enkelglas door isolerende beglazing in kozijnen, ramen en deuren. Het voordeel van het aanbrengen van isolerende beglazing is dat uw wooncomfort verhoogd wordt door de warmte- en geluidsisolerende eigenschap van isolatieglas. Tevens kunnen wij bij het vervangen van de beglazing ventilatieroosters aanbrengen. Ventilatieroosters hebben het voordeel dat u uw woning constant kunt ventileren zonder dat u uw ramen open hoeft te laten staan.

U kunt bij ons terecht voor een vakkundig advies, waarin wij rekening houden met uw wensen. Wij leveren en/of plaatsen alle soorten glas.